Efter regn kommer.... Motorcyklister !

Ungefär likt sniglar som dyker upp i mängder från ingenstans efter regn, eller ogräs som poppar upp direkt efter att man rensat... På samma sätt dyker motorcyklarna och mopederna upp här så fort solen tittar fram.

Det är en sann utmaning att köra bil här på sommaren. Inte nog med att man måste hålla utkik efter alla turister (läs: UNDVIKA och HÅLLA AVSTÅND FRÅN) som inte vet vart dom vill eller varför, och inte tvekar att tvärstanna mitt i vägen - eller sätta farthållaren på slumpvis vald hastighet... Nu är det motorcykelsäsong.

Män kvinnor barn med bara ben och bara armar och möjligen en liten hjälm på huvudet, som susar fram vart dom vill när dom vill. Svenskt körkort.. jag kollar i omkörningsspegeln först... oohh motorcykel vill köra om... Läge att dra sig lite åt höger och lämna plats för motorcykeln att passera?? NEJ!!! Håll kurs spikrakt framåt och håll dig för guds skull så nära mittlinjen som möjligt. Helst i mötande fält. I kanten finns nämligen cyklister att undvika. Och i samma ögonblick som du drar bilen lite åt ena siden för att släppa förbi en motorcykel, så mosar du garanterat mopeden som SAMTIDIGT kör om på andra sidan om bilen. Självmordskandidaterna är många.

Och cyklisterna! Dom håller sig vanligtvis helst mitt i körfältet, allt med hjul räknas ju som fordon eller...? Läckra muskulösa ben, härligt vacker kropp. Låt dig inte luras av en vacker kropp.. och gör aldrig misstaget att kolla på ansiktet. Det är faktiskt bara pensionärer som har tid att cykla på tider när andra jobbar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0