Översvämning del 2

Det har faktiskt sina fördelar att ringa ägaren och tala om att köket är fullt med vatten. Hon ringde mig när jag var på jobbet idag. Sa att hon "röjt lite" hos mig, för att göra plats för rörmokaren. Jag har funderat på vad hon menade hela dagen. För jag röjde faktiskt imorse, flyttade undan allt i skåpen och ställde på bänken. Rent, i mina ögon.

Jag kom hem till ett skrubbat kök, inga dignande sopsäckar (jag drar mig verkligen för att gå ut med soporna, eftersom det verkar som om det bor någon i soprummet i källaren), faktiskt INGENTING kvar i mitt kök. Vart lite orolig innan jag upptäckte lite nya plastbackar undangömda med alla mina grejor. Nya handdukar, nya trasor och framförallt RENT.

Helt fantastiskt. Jag tror jag ska ringa henne imorgon också och tala om att det är vatten lite överallt. Och ställa fram alla kartonger jag har och hoppas på att hon packar ner alltihop:-) Voila, klar att flytta.

Sen att hon säkert snokat runt rejält i skåpen vill jag helst inte tänka på.

Inte heller det faktum att det inte är i mitt avlopp det är stopp i, utan i ett rör som går genom ett förråd i källaren. Ägaren bor i Paris. Utan hans skriftliga tillstånd får dom inte gå in i hans källare. Och innan avloppet är rensat får jag inte använda min tvättmaskin.

Imorgon ska jag se om jag kan hitta ett långt avloppsrör till min tvättmaskin. Leda ut vattnet genom fönstret. Tvätta mellan 22 och 22h30 varje kväll. Ingen kommer ana något. De enda förbipasserande vid den tiden, springer så fort som benen bär medan dom dränks i mängder med vatten.

Kommentarer
Postat av: Giuly

åhåå bor du i frankrike?

2008-06-20 @ 23:23:49
URL: http://giuly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0