Är det verkligen ett belöningssystem?

Ännu en titt i skvallertidningarna och jag får dagens första skratt. SAAB har infört ett belöningssystem där alla som inte har några sjukdagar på ett helt år får en gratis lunch i personalmatsalen (woooooow) med.. med..  ingen mindre än produktions CHEFEN!!!!!

Hurra!!!

Är det inte något vi alla strävar efter - att få genomlida dagens enda andningshål tillsammans med Slavdrivaren I Egen Högsta Person?

Jag ser fram emot en uppföljningsartikel på det här och lite statistik som visar hur många som i panik sjukanmäler sig i sista sekund när dom inser att dom närmar sig det magiska hela året utan sjukfrånvaro.

SAAB påpekar att det "är inget straffsystem mot dem som är sjuka utan vi ville visa vår uppskattning till de som alltid kommer till jobbet". Det är alltså BRA att gå till jobbet även när man är sjuk (och därmed smitta alla andra)??

Dom där kronorna - ja, mat i personalmatsal brukar inte kosta mycket - som används för att 482 personer per år ska få äta lunch med chefen (artikeln avslöjar inte hur många produktionschefer som finns, eller om luncherna är individuella små möten - kanske är det så att viktig arbetstid går förlorad för att cheferna är tvungna att luncha två gånger om dagen för att hinna med alla hjälteluncher?), kunde väl användas till lite färsk frukt till alla - vitaminer håller allt folk friska längre än en måltid om året med Slavdrivaren.


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Eftersom "inga sjukdagar" sällan är samma sak som "inte varit sjuk" så tvivlar jag på att det borde belönas....om det nu faktiskt ska ses som belöning att få äta med chefen tveksamt Det kanske är ett STRAFF? Till er som går till jobbet med magsjuka och halsfluss: Stanna hemma - annars åker ni på en lunch med chefen!

2008-09-25 @ 09:10:41
URL: http://viktoriam4underbara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0