Mitt kök

Mitt kök är designat av en man. Och för en man. Om det råder inga som helst tvivel. Dessutom av en kanadensare - det senare märker man på den dubbla diskhon (fransmän brukar inte ha det).

Detaljerna som avslöjar att det är en man som designat köket är följande:

  • Det finns två överskåp för tallrikar och glas. När diskmaskinen är öppen behöver man vara 3 meter lång och helst ha lika långa armar för att nå att ställa in något i skåpen, utan att behöva stänga maskinen först.
  • Ugnen sitter ovanpå det höga kylskåpet. Man behöver en stege för att ta ut varma saker utan att riskera att tappa glödheta plåtar och mat i huvudet.
  • Det finns tre undersskåp. Ett är så litet att inget går in i det. Ett är 60cm brett. Det tredje är hela 120cm brett och har EN hylla. En hylla som man alltså inte kan ställa speciellt mycket på eftersom den är så lång blir den också skör.
  • Det finns ett utdragsskåp för 16 flaskor. Man får in 6 stycken, tack vare att skåpet är placerat så idiotiskt att man helt enkelt inte kan ställa in flaskor i det.
  • Det finns EN kontakt i köket, men inte mindre än 8 elektriska apparater.
  • Köket har många falska skåp. Så när man ställer upp en sak på en hylla kan det mycket väl hända att saken trillar ner i ett avgrundshål och aldrig hittar upp igen.
  • Det finns lampor precis överallt
  • Köket är (ok var, jag har ställt allt i förrådet) utrustat med precis varenda maskin som kan ersätta en vanlig kniv och skärbräda (lökhackare, lökstrimlare, 4 potatismoskvarnar, potatishackare/skivare/strimlare osv) och trehundraelva grytor och skålar (ni vet, som man ser man till att smutsa ner så mycket som möjligt när man lagar mat..)
Inga fördomar här inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0