En dag i Paradiset

Igår tillbringade jag dagen i paradiset! Vännen tog med mig på utflykt till en flod någon timmes bilresa härifrån. Efter en strapats ner för berget till floden – i högklackade sandaler för den som undrar vad man inte ska ha på sig – fick vi vada över floden för att fortsätta vandringen på andra sidan. Vi stannade vid en grottöppning med där inte mindre än 4 vattenfall mynnade ut.



Helt underbart! Luften i bergen var mycket friskare än på kusten, och vattnet var… hmm hur ska jag uttrycka det? Som svenskt hav första maj efter en kall vinter. Det gick fint att gå i till midjan och stanna i. Efter någon minut hade ben och tår domnat så då kunde man stanna hur länge som helst. Gällde bara att undvika att doppa händerna.



Alla män är tydligen pojkar, för vännen tillbringade timmar med att bygga en fördämning vid sista vattenfallet, och lyckades få vattnet att stiga närmare tio centimeter i den lilla lagun vi badade i. Hurra, ytterligare tio centimeter iskallt vatten…



Var en helt fantastisk dag och det kommer nog bli svårt att acceptera havet hellre än ett sånt paradis för att svalka sig i värmen!







Kommentarer
Postat av: La Familia

Låter mysigt!

2008-08-31 @ 19:42:33
URL: http://www.metrobloggen.se/lafoto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0