Sönderkramad hand!

Halv elva imorse blev jag hämtat av en mycket glad herre som tog med mig till operationsbordet hos hudspecialisten. Glatt förklarade han för läkaren att jag behöver lika mycket bedövning som en häst och att han svimmar om han ser blod. Så han fick en stol. Tog min hand.

Först klämde jag hans hand rejält - för jag var rädd för att det skulle göra ont. Slappnade av när jag insåg att jag inte kände något alls. Men så började jag få rejält ont. I handen! Den fan satt och kollade när hon sydde ihop såret på mig och tyckte antagligen att det var ganska läskigt, eftersom han kramade hårdare och hårdare om min hand. Dock utan att svimma.

Blev utbjuden på lungh och sen en kort shoppingtur för att köpa hem dom dvd filmerna jag länge önskat mig. Väl hemma möttes jag av en lapp att mitt 10kg tunga paket med svenskt godis (TACK!!) fanns på posten. Inte smart att bära hem det, men man gör mycket dumt när man är desperat.

Nu har jag en timmes vila framför mig, innan jag måste iväg på min måndagskurs! Med så mycket mat och godis och fem bra filmer hemma är jag inte alls motiverad att gå ut i pissregnet och två timmars bilkörning ikväll. Motivationen ligger dock i att en av mina kamrater handlat ganska mycket ikea godis till mig som jag alltså får levererat idag:-) Ibland är livet underbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0