Under kniven!

Om två timmar ligger jag under kniven hos en hudspecialist - ett enormt födelsemärke på ryggen ska bort. Inget farligt, bara fult. Vis av erfarenhet kommer jag ha en vän med mig. Tänker inte låta mig behandlas som en utlänning, utan när jag säger ONT vill jag ha mer bedövningssprutor. Dom biter nämligen sällan på mig, vilket läkare har lite svårt att fatta. När jag drog ut en tand fick läkaren klämma in mer än åtta sprutor innan jag ens började känna bedövningen.

Med mig kommer jag alltså ha en äkta fransman, en sån där som riktigt det riktigt skriker auktoritet om. Hans enda uppgift är att tvinga läkaren att bedöva mer om jag har ont. Samt att köra mig hem efteråt.

Ynklig? Yes. Jag har nämligen utsatts för ett liknande ingrepp, också det utomlands, och det var en mardrömshistoria som tog månader att läka tack vara en idiot till doktor. Som sagt. Vis av erfarenhet...

Dessutom är det väldigt fint att slippa betala för vägtullar och ägna timmar åt att leta parkering själv!

Kommentarer
Postat av: Gealach

Har också gjort en sådan operation, det var inte kul! Jag gick på högstadiet då, och jag tror att det svåraste med det hela faktiskt var att få gympaläraren att fatta varför jag inte skulle vara med på gympan veckan efter... :-)Hoppas det gick bra!

2009-02-03 @ 09:35:32
URL: http://www.metrobloggen.se/gealach

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0